• image
  • image
  • image
  • image
  • image

Συνεχίζουμε γιόγκα μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας στο Internet!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε σε έναν από τους διαδικτυακούς κύκλους γιόγκα.

 

 

 

 

 

Το Om Yoga Studio Larissa είναι ένας εξειδικευμένος χώρος εκπαίδευσης στη γιόγκα στο κέντρο της Λάρισας, όπου μπορεί κανείς να έρθει σε ουσιαστική επαφή με ένα ολιστικό σύστημα γιόγκα που απευθύνεται στο σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης και βοηθάει, όχι μόνο στην αποτελεσματική ενδυνάμωση και ευλυγισία του φυσικού σώματος, αλλά και στην καλλιέργεια σωστής αναπνοής, πραγματικής χαλάρωσης και νοητικής ηρεμίας.

Στην εποχή πολλαπλών προκλήσεων και μεγάλων αλλαγών που ζούμε, ο άνθρωπος δοκιμάζεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό), συσσωρεύοντας συνεχώς εντάσεις όλων των ειδών. Το σύστημα της γιόγκα, μέσα από τους διαφορετικούς κλάδους και το εύρος των πρακτικών της, έχει τη δυνατότητα να ωφελήσει όλους τους τύπους της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Στο Om Yoga Studio Larissa η γιόγκα και ο διαλογισμός διδάσκονται επιστημονικά, με ποιοτικό τρόπο που μπορεί να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες όλων, από Εισηγητές Γιόγκα εκπαιδευμένους στο σύστημα Σατυανάντα, με πολυετή μαθητεία, εκπαίδευση αλλά και εμπειρία στη διδασκαλία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν εβδομαδιαίο κύκλο γιόγκα και πολλές θετικές αλλαγές θα ακολουθήσουν που θα βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής σας.

 

OM Yoga Studio
Image Detail
Copyright © 2012 omyogastudiolarissa.gr All rights reserved | powered by icehosting.com